Pebble tijd die voor een aantal, maar de vereiste iOS-app wordt opgehouden

Na een enorm succesvolle Kickstarter-project voor de Pebble Time, de eerste partij van smartwatches hebben verscheept naar geldschieters, met wat al in de hand.

Helaas, als deze mensen hebben een iPhone, hun nieuwe horloge is niet erg handig: De metgezel iOS-app wordt nog nader onderzocht door Apple.

Pebble stuurde een briefje naar geldschieters – Ik ben één van hen – de situatie wordt uitgelegd op woensdag

Het is niet onredelijk om te denken dat er een soort van samenzwering gaande. Immers, Pebble Time is een directe concurrent van de Apple Watch. Bewijs anders doet vermoeden, echter.

Pebble eigenlijk kreeg goedkeuring voor het Pebble Time Horloge-app voor iOS op 18 mei na een standaard doorlooptijd. Helaas, de Pebble team vond een bug in de software en verwierp de goedkeuring.

Op 22 mei heeft het bedrijf opnieuw ingediend de app met wat het zegt waren kleine fixes. En de software is onder Apple’s review sindsdien. Als Apple wilde app Pebble is terug voor competitieve redenen te houden, kon het niet hebben gedaan de eerste keer.

Ongeacht wie er schuld, het eindresultaat is een slecht voor degenen die willen om hun nieuwe Pebble Time te gebruiken met een iPhone. Zonder de companion app, kun je niet het opzetten van een Pebble Time.

Pebble zegt dat overwogen toe te voegen ondersteuning voor de nieuwe horloge in de oudere Pebble app voor de oorspronkelijke SmartWatch maar dat app is eigenlijk herzien ook. En het is al sinds 22 april, volgens het bedrijf. Als gevolg daarvan kan het niet toe te voegen of die app te wijzigen zonder opnieuw te beginnen vanaf nul in het herzieningsproces.

Een of andere manier, zal dit krijgen opgelost. Het is een kwestie van wanneer, niet als. Hopelijk is het snel, zodat de eerste afnemers van hun Pebble Time kunt gebruiken met een iPhone. Het is waarschijnlijk een schrale troost voor die mensen dat de Android-versie van de Pebble Time software is al beschikbaar.

Het lijkt erop dat ik zal het testen van mijn Pebble tijd met de Asus ZenFone 2 en niet een iPhone 6, tenzij de situatie verandert in de komende 24 uur; mijn Pebble De tijd is te wijten aan morgen arriveren.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Deze website Review: Een mooie, gewaagd horloge, met complicaties; Apple stelt hoge bar voor smartwatches op de eerste poging, Hidden poort voor Apple Watch kan worden gebruikt om op te laden, misschien wel meer, 7 tips en trucs om het meeste uit uw nieuwe te krijgen Apple horloge

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Apple horloge