? NSW Police trials ‘real-time policing’ met 500 smartphones

NSW politie heeft 500 Samsung Galaxy smartphones ingezet als onderdeel van een pilot-programma van NSW Police Strategic Technologies & Planning en Business & IT-diensten ontwikkeld als een stap voorwaarts in “real-time policing”.

Gebruik van het apparaat, zal de politie in staat zijn om de achtergrond controles uit te voeren op voertuigen en personen van belang.

NSW commissaris van politie Andrew Scipione zei dat de apparaten zou NSW Police Force real-time vooraf policing mogelijkheden, terwijl het verbeteren van de veiligheid van de operationele politie in hun dagelijkse taken.

“Policing kan een gevaarlijke klus zijn, en dit apparaat betekent officieren kunnen controles uit te voeren ter plaatse en operationele informatie die relevant tijdens risicovolle situaties zou kunnen blijken te winnen,” zei hij.

Het toestel zal ook officieren tijd besparen door het stroomlijnen van hun dagelijkse taken, zoals het elimineert de noodzaak voor officieren om terug te keren naar hun voertuig om toegang tot informatie.

Ambtenaren van de Politie Transport Command en Traffic & Highway Patrol Command zullen veel baat hebben bij dit apparaat met name tijdens hoge zichtbaarheid operaties.

NSW politie zei dat de huishoudelijke en gezinstaken geweld team zou de handset als onderdeel van het bewijsmateriaal verzamelen proces tijdens huiselijk geweld incidenten ontvangen.

De proef toestel wordt geleverd in aanvulling op de NSW Police trialling het gebruik van de iPad mini’s terug in 2013 als een poging om de hoeveelheid tijd die agenten besteden aan administratieve taken te verminderen.

NSW De politie is niet de enige rechtshandhaving organisatie uitrollen misdaadbestrijding technologie op mobiele apparaten. Tasmaanse politie trialled 40 3G-geschikte tablet-apparaten over een periode van drie weken in mei 2013. De Queensland politie gebruikte iPads en iPhones om misdaad te bestrijden tijdens de G20-top in Brisbane vorig jaar.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade