? HBO komt op Apple TV en Sling TV

Apple en HBO gejokt wanneer de bedrijven aangekondigd dat HBO Nu zou exclusief verkrijgbaar in de Verenigde Staten op de Apple TV en de App Store. True, HBO Nu, voor $ 14,99 per maand, maakte zijn eerste verschijning op de Apple TV. Maar de volgende dag, Sling TV aangekondigd dat het zal ook HBO Nu bieden tegen dezelfde prijs aan haar klanten.

HBO Nu ziet er geweldig uit, maar kan Apple of Sling TV omgaan met zijn netwerk breedband en server eisen? Apple had beweerd dat HBO was nu een exclusieve onder “nieuwe digitale distributeurs.” Door deze Apple betekende dat rivaliserende Internet TV-apparaten, zoals Roku, Google’s Chromecast en Microsoft’s Xbox, kon de nieuwe dienst niet aanbieden voor drie maanden. Sling TV al beweert dat “HBO beschikbaar zal zijn via alle apparaten (bijv. Amazon Fire TV, Amazon Fire TV Stick, Roku spelers, Roku TV-modellen, Xbox One, Android, iOS, Mac, PC) waarop Sling TV wordt aangeboden.

Op beide Internet TV-omroepdiensten, HBO zal nu dezelfde inhoud die beschikbaar is al op HBO GO, de online streaming systeem voor zijn kabel of satelliet klanten. Sling TV stelt dat, zoals Apple, zal het zowel lineaire real-time en Video-On-Demand HBO inhoud. De enige uitzondering zullen een aantal live evenementen, zoals boksen. Deze presentatie zal later worden weergegeven via internet

Beide geeft kijkers toegang tot de volledige seizoenen van oude Band of Brothers, Sex and the City en The Sopranos en nieuwe Silicon Valley, True Detective, en Game of Thrones, HBO exclusieve content. Bovendien, HBO Nu kunnen klanten films laten zien op HBO kijken.

Op hetzelfde moment, Sling TV werkt aan de verbetering van haar dienstverlening. Sling TV leed aan een kernsmelting tijdens de NCAA Final Four basketbaltoernooi. Het kon gewoon niet bijbenen met de vraag. Terwijl Sling TV CEO Roger Lynch vertelde re / code dat “uitval en kwaliteit alleen beïnvloed ongeveer 1.000 gebruikers”, sprekend als een van hen met veel cordcutter vrienden, het leek alsof er waren veel meer gefrustreerd watchers dan een louter duizend.

Sling TV lijkt dit te weten, omdat zij haar HBO Nu vrijlating vertraagd. Het was vandaag, 8 april te zijn geweest, maar het is al uit te stellen. Bronnen had me verteld dat Sling TV’s HBO Nu verkrijgbaar zal zijn in april 11. Maar, in een verrassing verplaatsen, Sling TV nu officieel me dat HBO vandaag, 9 april beschikbaar zal zijn.

In de tussentijd, Sling TV is het maken van “diverse verbeteringen aan overhead en de belasting op onze servers te verminderen. Dit zal ons toelaten om een ​​meer naadloze ervaring om alle klanten te voorzien tijdens periodes van zware kijkers.”

de website neemt een terugblik op allerbeste tech verhalen en kenmerken van 2014.

Het beter, want op 12 April, Game of Thrones, razend populaire show HBO’s, begint het volgende seizoen. Voor de laatste jaren is de première, toen HBO eerst zijn teen gestoken in internet uitzenden met HBO GO, de service niet voor veel gebruikers. Noch Apple noch Sling TV wil een herhaling van die prestatie.

Daarnaast Sling TV voegt ouderlijk toezicht over alle kanalen die klanten de mogelijkheid om tv-programma’s te beheren op de classificatie. The Dish Network dochteronderneming wordt ook het toevoegen van mini gids updates om het gemakkelijker maken voor klanten om shows per onderwerp / genre op de volgende apparaten te maken: Amazon Fire TV, Amazon Fire TV Stick, Roku spelers, Roku TV-modellen en Xbox One.

Dus, door dit weekend moet u uw keuze van de manieren om HBO waken over het internet. Misschien is de meer interessante vraag voor cordcutters is welk bedrijf, Apple of Sling TV, zal de beste streaming te leveren. De echte test zal komen op zondag 12 april, wanneer maar liefst een miljoen kijkers afstemmen op om te zien wat er met ieders favoriete anti-held Tyrion Lannister gebeurt; Daenerys Stormborn, Moeder van Draken, en Jon Sneeuw bij de Muur in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones.

 verhalen

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Zes Clicks: De beste Internet TV gadgets

Apple TV prijs drastisch naar $ 69 met HBO Nu exclusieve; Kijk uit, kabel-tv, Netflix! Hier komt HBO tot het internet; Comcast, Roku inkt deal voor HBO, Showtime streaming; Sling TV breidt aanbod met EPIX films en VOD; Sling TV komt voor uw kabel koord met meer kanalen en Xbox deal

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’