? Google Map Maker om een ​​terugkeer in augustus maken

Google heeft aangekondigd dat het zal worden heropening Map Maker voor het bewerken van in begin augustus, en zal afhangen van de gemeenschap tot matige bewerkingen op het platform.

Het bedrijf schorste de gemeenschap editing tool voor Google Maps mei, na een toename van het aantal gebruikers bleken te vernielen het platform, in één geval het plaatsen van een Android-robot urineren op een Apple-logo.

Voorheen Google in dienst van een geautomatiseerd systeem voor de beoordeling van bewerkingen van kaartenmakers, en bood aan om bewerkingen opdrijven van de wachtrij als leden wijzigingen andere kaartenmakers ‘beoordeeld. Medewerkers waren ook in staat om het opbouwen van een reputatie van vertrouwen aan de macht kaartenmakers geworden.

Google Map Maker product manager Pavithra Kanakarajan zei in een blogpost dat het instrument meer open voor matiging door de gemeenschap, en minder door Google operators zal maken.

Dit zal beginnen met het selecteren van Google kaartenmakers in elke regio en biedt hen de mogelijkheid om te solliciteren voor de rol van een regionaal lood op Map Maker. Bewerkingen in de regio een voorsprong van zal dan worden beoordeeld door hen en Google’s automatische matiging systeem.

Kanakarajan zei Google operators zal alleen af ​​en toe een matige wijzigingen in deze gebieden.

“De reden voor deze verandering is dat elke keer zagen we iemand probeert om de kaart te vernielen, velen van jullie snel gehandeld om de gewraakte functie te verwijderen en toonde real ownership voor kaarten binnen uw regio”, zei ze.

We zijn tot de conclusie dat van alle beschikbare aan het houden van onze kaarten schoon verdediging, het belang van een gemeenschap van goedbedoelde gebruikers is een van de meest betrouwbare en snelle komen.

Map Maker zal worden heropend in fasen, gebaseerd op wanneer een gekwalificeerde regionale lead kandidaat wordt benoemd.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer