De wereld volgens VMware, Analyst Day 1

VMware gehost een analist spoor bij haar VMworld bash in Las Vegas. Een aantal zware hitters van het bedrijf waren er om een ​​kamer vol sceptische analisten te presenteren. Hier is de line-up

Hoewel ik het eens met sommige van de visie gepresenteerd, ik ben niet zeker dat ik koop het idee dat mainframes, midrange systemen met UNIX of een enkel besturingssysteem vendor-systeem, en pc’s zijn dood. Er is gewoon te veel investeringen in die platforms en organisaties gewoon niet weg te lopen van dat niveau van de investeringen. Dat gezegd zijnde, dacht ik dat het duidelijk is dat VMware gelooft dat haar visie juist is en investeert fors in te brengen van de benodigde gereedschappen, frameworks, en infrastructuur-software op de markt om die visie te ondersteunen.

Paul Maritz sessie was absoluut verfrissend. Hij toonde een verbazingwekkende diepte van de kennis over de geschiedenis van IT en een sterke overtuiging dat de visie die hij presenteerde op de nabije horizon en hij organiseert het bedrijf om een ​​winnaar te zijn wanneer het aankomt.

Al met al was het een zeer interessante sessie.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Rick Jackson, VMware CMO, verwelkomde de analisten en herwerkt een aantal van de punten Paul Maritz gemaakt (zie VMworld Keynote – Paul Maritz kijkt in de kristallen bol voor meer informatie.); Carl Eschenbach, VMware co-voorzitter, Customer Operations, vervolgens voorgelegd hoe VMware bedoeld om de markt om te gaan met producten die ontworpen zijn om de visie gepresenteerd door Paul Maritz passen;. Tod Nielsen, VMware covoorzitter Application Platform, nam toen de analisten op een reis in de plannen van VMware voor een applicatie framework cloud-gebaseerde en waarom we moeten schelen;. Raghu Raghuran, VMware Sr. VP en General Manager, Cloud Infrastructure and management, gaf de analisten een overzicht van zijn groep aan het doen was om de visie te ondersteunen;. Chris Young, Vice President en General Manager, End User Computing, deed zijn best om te presenteren hoe VMware ziet de “Post PC-tijdperk;. Paul Maritz, CEO van VMware, dan is toegetreden tot de anlaysts voor een vraag en antwoord sessie.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro