Bericht PC is al hier en het gaat niet om de gadgets

Noem het bericht PC-tijdperk en je zult waarschijnlijk kick off een luidruchtige discussie over als het ooit zal gebeuren en wat gadgets zal de pc vervangen. De argumenten zal waarschijnlijk melding van de tablet en hoe ze wel / niet volledig vervangen de traditionele PC. Wat je niet hoort is dat de pc niet hoeft te volledig worden afgebouwd en dat het bericht PC-tijdperk is er al.

Laten we eerlijk zijn, de traditionele pc, en ik ook desktops en laptops met Windows, OS X en Linux, zal nooit helemaal verdwijnen. Zelfs met het verschijnen van tabletten, zal PC in de werkplaats voor de nabije toekomst. Ze passen de functie zo goed als ze ooit en dat zal niet veranderen.

Bericht PC is ongeveer levensstijl te veranderen op de PC grotendeels uit te sluiten, en dat is al gebeurd is.

Het is niet het zelfde buiten de werkplek. De overgrote meerderheid van de mensen gebruik maken van iets anders naar de dingen die ze gebruikt om alleen te doen op een pc te doen. Dit omvat gaande op het web, met behulp van social media, en soortgelijke activiteiten. Die zijn nu bijna uitsluitend gedaan door de meeste op smartphones en tablets. Pc’s niet in het plaatje in te voeren helemaal niet, en dat is de definitie van Post PC.

Dit is moeilijk om te betogen tegen als je gewoon om je heen kijkt. Je ziet overal mensen met een smartphone in de hand lopen in de straat. Ze zijn surfen op het web, het controleren van Facebook, of soortgelijke functies. Ze bekijkt iets op Google of het gebruik van Google Maps om de omgeving iets te vinden. Ze doen activiteiten die zij deed alleen op een pc niet zo lang geleden.

Hetzelfde gebeurt in restaurants, cafés en terrasjes. Zo niet de smartphone, zijn er tabletten in handen overal. Belangrijker nog, hetzelfde gebeurt in woningen. De overgrote meerderheid van de mensen zijn nu al deze dingen te doen zonder dat een PC in zicht.

Er zullen mensen zijn die het niet opgeven van de traditionele pc in hun persoonlijke leven. Ze zullen blijven zitten in de voorkant van een desktop of laptop en gelukkig doen de dingen zoals ze altijd hebben.

Of je winkelen voor een student of op zoek bent om uw eigen tech line-up bij te werken, zal onze back-to-school gids je iets de moeite waard uw tijd en geld te laten zien.

Bericht PC betekent niet dat alle PC’s moeten overal verdwijnen, maar in het leven van de meeste mensen, noch een gadget type hebben om alle pc’s te vervangen. Het gaat om levensstijl te veranderen op de PC grotendeels uit te sluiten, en dat is al gebeurd is.

Degenen met het argument dat het onvermogen om “echte werk” op non-PC-apparaten, die sommige mensen eigenlijk kan, is geen probleem te doen. Bericht PC heeft niets te maken met werk en alles te maken met veranderingen in levensstijl.

Terwijl de pc blijft aan de onderneming te regeren, dit af te stappen van de traditionele pc thuis is duwen in de werkplek. Het paradigma verschuiving naar non-PC-apparaten is de kracht achter de bring your own device (BYOD) programma’s in het kantoor. Het is de reden waarom bedrijven implementeert tablets. De grote verhuizing uit de buurt van de pc is de reden waarom bedrijven nu routinematig maken andere soorten gadgets beschikbaar voor werknemers.

PC niet volledig worden vervangen door andere computers waren in een bericht PC tijdperk gezet. Er moet alleen een belangrijke verschuiving in de manier van denken in genoeg mensen voor een diepgaande verandering in de manier waarop de meerderheid benadert taken die vroeger alleen gedaan op een traditionele PC. En die verschuiving heeft plaatsgevonden, dus zijn we al in het Post PC-tijdperk.

Post-PC-tijdperk of niet, we zijn stevig in de mobiele tijdperk; Hier is waarom pc’s en post-PC-apparaten zijn verschillende dingen (en waarom ze nodig hebben om te blijven op die manier), wat het post-PC PC van 2025 zal zijn als

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Op

? M2M markt stuitert terug in Brazilië