? Apple CEO Tim Cook vs NSA: Good guys moeten niet hun eigen backdoors krijgen

Apple CEO Tim Cook: Niemand zou moeten privacy en veiligheid te beslissen; Getty Images.

Apple CEO Tim Cook en de Amerikaanse National Security Agency directeur admiraal zijn niet dichter bij consensus over encryptie, tegen een achtergrond van het Witte Huis vorige week blijkbaar een back uit de buurt van een plan om backdoors maken om encryptie verplicht.

Op maandag, NSA directeur admiraal Michael Rogers vertelde een conferentie dat hij was bang dat de zogenaamde Islamitische Staat snel kon zien cyberaanvallen als een “wapensysteem” en dat een dergelijke aanslag op kritieke infrastructuur was onvermijdelijk.

Terwijl hij “sterke encryptie” toegegeven was goed, betoogde hij ook dat er nodig is om een ​​trade-off tussen privacy en nationale veiligheid.

“Veiligheid, encryptie: goed De mogelijkheid om inzichten met betrekking tot crimineel gedrag en bedreigingen voor de veiligheid van onze natie, ook goed, te genereren. ‘Werd hij geciteerd door Bloomberg als te zeggen op het podium van de Live conferentie Wall Street Journal Digital.

FBI-directeur zegt dat hij niet een “maniak” encryptie. De deskundigen het oneens.

Rogers sprak met de komende van een optreden van Apple’s Cook conferentie. De opmerkingen van de NSA regisseur ook komen een week nadat de regering-Obama naar verluidt een plan om tech bedrijven, zoals Apple, Google en Microsoft, vereisen intelligentie en wetshandhavingsinstanties te voorzien van software backdoors om sterke encryptie te omzeilen teruggetrokken.

Het Witte Huis heeft geconcludeerd dat het geven van een backdoor op Amerikaanse agentschappen apparaten open voor uitbuiting door China, Rusland, cybercriminelen en terroristen kon verlaten, volgens de New York Times.

Apple, door te weigeren achterdeur toegang tot de gegevens, kunnen boetes; Waarom zijn we nog steeds over backdoors in encryptie? Nee, echt, de Verenigde Staten zegt nee tegen encryptie wet – voor nu

Cook geschetst vergelijkbaar denken tijdens zijn interview op de conferentie. “Je kunt een backdoor in de software niet omdat je een backdoor dat is alleen voor de goeden niet kunnen hebben,” zei hij.

Cook zei ook dat er moet niet een trade-off tussen privacy en nationale veiligheid.

“Niemand zou moeten privacy en veiligheid te beslissen. We moeten slim genoeg om beide te doen,” zei hij.

Debat over encryptie en backdoors intensiever volgende release van iOS 8, die zei Apple maakte het technisch onmogelijk is om te reageren op de overheid garandeert voor de extractie van gegevens van apparaten met iOS 8, omdat het niet de sleutel tot het wachtwoord te omzeilen houden van Apple. Het gebruik van end-to-end encryptie voor iMessage is ook gefrustreerd rechtshandhaving.

Veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters, veiligheid, veiligheid,, De kosten van ransomware aanvallen Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen: $ 1000000000 dit jaar

Google had een valse start op de eis van volledige apparaat versleuteling in Android Lollipop handsets, maar met de net uitgebrachte Marshmallow, is nu opnieuw de eis.

Amerikaanse denktank Information Technology & Innovation Foundation in juni geschat dat de bezorgdheid over de Amerikaanse surveillance de VS zou kunnen kosten $ 35 miljard in 2016 als gevolg van buitenlandse bedrijven noodlanding op het water Amerikaanse tech bedrijven.

encryptie backdoors

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar