Als het gaat om smartphones, size matters

Hoe groot moet een smartphone?

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Nu is de kans als alle amateur komieken in het publiek kunnen gooien hun punch lines.

Helemaal klaar? Goed. Het juiste antwoord is: “Dat hangt ervan af. ‘En in toenemende mate, is de markt reageert,” Groter dan mijn vorige telefoon, alsjeblieft.’

Je kunt eigenlijk volgen de trends in de smartphone grootte met een prachtige nieuwe online visualisatie tool genaamd Mobile Device Size, waarmee afbeeldingen van smartphones (oude en nieuwe) proportioneel formaat naast elkaar ziet. Ik heb samen deze selectie van het vlaggenschip van telefoons, oud en nieuw, van verschillende leveranciers. Het resulterende beeld maakt een opvallend punt over hoe conservatieve Apple is geworden in het ontwerp beslissingen rond de iPhone.

Dat beeld is bijna onmogelijk om te ontcijferen op de pagina hier, dus ik moedig u om te gaan en te kijken naar het origineel. (I wacht.) Ondertussen kunnen we de behandeling met deze enigszins gewijzigde versie twee rijen, die gemakkelijker te decoderen op deze pagina blijven.

Helemaal links op de bovenste rij zijn de iPhone 4 en iPhone 5S, die nietige kijken vergeleken met alles wat in deze opstelling. De iPhone 6, dat de derde sleuf inneemt op dezelfde rij, is gewoon een inhaalslag in omvang vlaggenschip telefoons, zoals de Google Nexus 5 (van LG) en Lumia 930 (de internationale versie van de Verizon-only Lumia Icon Nokia’s.

Top-of-the-line Android-toestellen zoals de Samsung Galaxy S5 en de HTC One M8 nog steeds groter dan gemiddeld. En de iPhone 6 Plus, dat is positief ginormous (een woord dat ik las over en in tweets en reviews van dit nieuwe apparaat), is een mainstream phablet, verscholen tussen de Samsung Galaxy Note 4 en de Lumia 1520

Een jaar geleden, Apple werd opscheppen dat de 4-inch Retina display op de iPhone 5S was “precies goed.”

Vandaag is de enige Apple klanten die een apparaat dat klein zijn koopjesjagers bereid zijn om zich te vestigen voor het model van vorig jaar, met geen van de nieuwe hardware functies van de iPhone 6 kunnen krijgen.

De les van de markt is duidelijk: Hoe meer tijd we besteden staren naar smartphones, hoe meer we ontdekken dat groter beter is, in ieder geval tot een punt. Er is meer ruimte voor gegevens, en het grotere scherm is makkelijker op de ogen.

De grootste klacht die ik te horen over de nieuwe iPhones is uit de meest fervente iPhone fans, zoals Slate technologie Editor Oremus, die lang geleden geleerd om hun telefoon te exploiteren in “one hand mode.”

Ik zal hier nog eens pauzeren voor uw gemakkelijke punch lines. Ga je gang, halen uit je systeem.

Je bent klaar? Goed.

Deze iPhone 5S tv-advertentie uit 2013, met in de hoofdrol Jeff Daniels, prijst de iPhone 5S, want je kunt gebruiken met één duim ( “een schitterende weergave van gezond verstand”). Het was maar liefst 4 inch, in vergelijking met de 3,5 inch van eerdere modellen.

Apple heeft een slimme functie toegevoegd aan de nieuwe 6-serie iPhones te helpen die manier van werken makkelijker, maar op een gegeven moment de wetten van de fysica overnemen en je duim gewoon niet ver genoeg strekken.

Een hele generatie van de iPhone early adopters geleerd om te profiteren van deze kleine schermen te nemen bij cupping het apparaat in de ene hand en met behulp van een duim om alles te doen. Het is niet in tegenstelling tot het begin van de BlackBerry-gebruikers die daadwerkelijk carpaal tunnel syndroom van hun twee-duim typevaardigheid zou ontwikkelen.

Apple heeft duidelijk legde een zeer grote stapel chips op de Bigger optie en je inzet tegen hen op eigen risico. Als u een expert in één hand iPhone bediening bent, is het een kwestie van twee jaar, tops, voordat mensen gaan op zoek naar jou met dezelfde verbijsterde uitdrukking ze iemand die zwepen uit een old-school BlackBerry in 2014 geven.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test