Video’s claimen om te pronken met de iPhone 6 verschijnen in China

Een Sina Weibo rekening werd plotseling een hete woning op zaterdag als de blogger plaatste een reeks foto’s en video aan te tonen dat hij de volgende generatie iPhone, met een voorsprong de officiële start op 9 september verkregen.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

De foto’s en video’s waren indrukwekkend genoeg dat de meeste van de Chinese netizens die normaal immuun voor dit soort “onthullingen” over de afgelopen maanden toe te geven dat deze kit is zeer waarschijnlijk om een ​​echte iPhone 6 zijn.

In een video gepost door de blogger onder de naam “Rui Ji”, die is gecertificeerd als een corporate manager van een handel bedrijf in Shanghai door Sina Weibo, is een man die een smartphone, die opzettelijk toonde de aankomende iOS 8-systeem.

De man zegt in de video: “Hallo, ik ben Rui Ji van Sina Weibo (Toont het scherm) Guess wat is dit smartphone Het is 6 september vandaag (Het scherm ontgrendelen) Eh, wat is dit.?.? ‘

Andere foto’s geplaatst door de rekening bleek dat de ID-scherm Apple log-in om verbinding te maken van een online app store aan de Sina Weibo app te downloaden.

In de “Over de telefoon” “scherm, de foto toont de volledige capaciteit van de kit is” 56 GB “, draaien onder een” 8,0 (12A365) “besturingssysteem, en de drager is” China Unicom 17,0 “. Een duim in de foto opzettelijk bedekt het serienummer van de smartphone.

De volgende drie foto’s geven de smartphone draait de nieuwe Health app ontwikkeld door Apple, met een dashboard van alle soorten van medische gegevens. De app is ook in staat om te implanteren bij medische noodsituatie van mensen kaarten, op basis van de derde foto.

In andere tweets, de Weibo rekeningen gepost enkele foto’s door het vergelijken van de nieuwe telefoon met een Apple’s iPhone 5S. Om de originaliteit te bewijzen, deze foto’s kwamen allemaal met een sticker, met de naam van de blogger op.

In een andere 7-min-lange Youtube video, een Mandarijn sprekende meneer toont ook een vermoeden van de volgende generatie iPhone, die vergelijkbaar zijn met iOS 8 systeem draait en het scherm is in staat om te ontgrendelen door middel van Touch ID.

Sommige netizens commentaar dat de smartphone in de video is “te mooi fake te zijn”, terwijl anderen beweren het kan nog steeds een afslaan als Chinese fabrieken staan ​​bekend om het maken van alles.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten