Sony introduceert nieuwe Vaio Z laptop in de Verenigde Staten, inclusief dock met externe AMD grafische kaart

Toen we voor het laatst zagen de Sony Vaio Z-laptop, 2.5 pond van het, het was beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, maar nu is het zijn weg over de vijver. Starten voor een schaduw onder $ 2000, de 13,1-inch ultraportable notebook wordt geleverd met het Power Media Dock, die niet alleen beschikt over een optische drive, maar ook de AMD Radeon HD 6650M grafische kaart.

Voor de basisprijs van $ 1,969.99, krijg je een Intel Core i5-2410M-processor, 4 GB RAM en een 128 GB solid state drive, maar geen draadloos breedband optie. Prijzen gaan van daar als je wilt om de Vaio Z uit te rusten met een Intel Core i7 CPU in plaats daarvan, tot 8 GB RAM-geheugen, tot een 512 GB SSD, een scherm met 1080p, Macht Dock met Blu-ray-brander, en / of draadloze breedband modem. Volledig uitgedost, deze kleine laptop kan gemakkelijk u terug meer dan $ 3.000.

Een ding dat je niet zal zien Sony praten veel over, maar je zowel op de Vaio Z en het Power Media Dock vinden is a Light Peak-based-poort, die dat de externe GPU kan aandrijven. Sony noemt het een “docking station port” en neemt de pijn om erop te wijzen dat u USB kunt bevestigen 2.0 / 3.0-apparaten aan. Aangezien dit mijn volgende … wijst erop, de poort zal niet werken met het handjevol Thunderbolt-apparaten beschikbaar zijn (het handelsmerk naam voor Light Peak), en Sony geen andere Light Peak randapparatuur voor de Z-serie plannen.

Onze zuster-site deze website al een herziening van de Vaio Z uit te checken, en maar tekent daarbij aan zijn hoge prijskaartje, recensent Dan Ackerman geloven levert luxe en fatsoenlijke prestaties.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro