Wat ik wil zien van Apple morgen

12 september is bijna op ons. Als u niet na het nieuws zijn geweest, morgen is de dag dat Apple wordt gekletst / zal naar verwachting worden de aankondiging van de iPhone 5. Hoewel dat op zich al genoeg om elke techneut tevreden te houden, ik stak voor een aantal andere initiatieven van zou zijn Apple, ook. Ik heb ze hieronder beschreven

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Ik heb onlangs ontdekt dat er een super-snelle manier om mijn foto’s en video’s te delen in de cloud. Het gaat om het gebruik van iPhoto en vervolgens te slepen, te laten vallen en het delen van mijn foto’s / video’s met Google+. Het is zo eenvoudig, en is zeker iets dat Apple zou moeten doen, want het is de volgende logische stap voor iPhoto. Op dit moment kun je delen met Flickr, Facebook, en met iOS 6, kunt u deze delen Photo Streams. Dat klinkt geweldig, maar de Google+ slepen en neerzetten en delen is moeiteloos, en de implementatie van Apple, terwijl de functionele, niet zo moeiteloos voor het publiek klinken.

Ik denk dat we er allemaal over eens dat Apple TV is toe aan een update. Begrijp me niet verkeerd, de nieuwste versie is groot, maar het had zo veel beter zijn. Met behulp van AirPlay Ik ben nu in staat om mijn favoriete games te spelen op mijn Apple TV, dus waarom niet gewoon laat me mijn iOS-apps draaien direct op de Apple TV op dit punt? Ook ben ik schieten 1080p video op mijn iPhone. Dit duurt het een eeuwigheid te streamen naar de Apple TV – laten we eens kijken wat snelheid verbeteringen daar, dan kunt u Apple?

Het is al geruchten en dan lieten nooit – nu is het tijd. Siri in iOS 6 is veel dus verbeterd waarom niet beginnen in televisietoestellen integreren direct. Daarbij kan in de vorm van een Apple TV-achtig integratie of gewoon inbedden Siri en andere elementen direct in de televisie. Hoe dan ook, het is tijd om te beginnen ons te plagen met spullen kunnen we vakantie geld voor.

Apple TV biedt nu Hulu Plus-abonnementen. Dit was slechts een voorproefje van wat er van Apple te komen? Ik wil graag Apple om een ​​meer voor consumptie geschikte, betaalbare tv-kijken model te maken. Mijn rekeningen kabel rijzen de pan uit deze dagen, dus er moet een oplossing komen zijn.

Er zijn te veel geruchten rond deze. Het zal interessant zijn om te zien of Apple gaat met NFC of in plaats gaat met BLE (Bluetooth Low Energy), of een combinatie van beide. Ook zal Apple integreren en pronken met technologie van de recente overname van AuthenTec? Zal er een kleinere connector, breder scherm, wat gekke nieuwe screen technologie, nieuwe-stijl oordopjes, enz. Zijn?

Als Apple vernieuwt de dock-connector, het is een perfecte gelegenheid om een ​​nieuwe iPod touch op de markt te brengen. Dit creëert ook een leuke korting op de bestaande, hoewel Apple veel concurrentie in de iPod touch segment deze dagen heeft.

Met alle van de concurrentie van Pebble en andere bluetooth-horloges, zou Apple ook innoveren een beetje met de nano en komen met een aantal verbeteringen aan de nano, dat maakt het een “must have” voor elke iPhone eigenaar. De Pebble en andere horloges werken met zowel de iPhone en Android, met meer mogelijkheden voor de Android gebruiker. Dit is een perfecte gelegenheid voor Apple om op de markt komen met een verbeterde, alleen iPhone-functies voor de iPod nano.

Er is veel te veel hype rond de iPhone 5 voor Apple om een ​​iPad los mini morgen. Dat gezegd, men moet in de werken, maar hoe wordt het gepositioneerd? Steve Jobs is niet meer rond te zitten in een stoel en vertel ons hoe we nodig hebben om de iPad mini passen tussen de iPad en de iPhone. In alle ernst, ik herinner me toen de iPad werd onthuld en ik dacht dat ik heb al een iPhone en een MacBook, dus wat heb ik nodig de iPad voor? Na het zien van Steve zijn ding doen, ik wist dat ik “nodig” is. Zal Tim Cook kunnen diezelfde mind control te trekken?

Wat aankondiging (s) bent u hopen voor van Apple morgen? Deel uw gedachten in de commentaren.

; Big iPhone van Apple de lancering: Wat kan er mis gaan; Samsung vs Apple:? Zijn LTE patenten de volgende slagveld, Waarom de iPhone 5 lancering van de “grootste upgrade in consumentenelektronica geschiedenis zal zijn, zal de iPhone 5 scherm concurrerend te blijven?

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten