TSB Bank rolt overheid RealMe online ID

De eerste particuliere organisatie aan de Nieuw-Zeelandse regering RealMe online identificatie systeem te gebruiken is Taranaki-gebaseerde TSB Bank.

Een pilot nu wordt uitgevoerd kunnen klanten rekeningen via hun smartphones te openen in plaats van in een tak en het leveren van identificatie te komen, zei TSB Bank.

RealMe werd ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en NZ Post, in eerste instantie om de burgers veilig te communiceren met de overheid, maar de particuliere sector gebruik is al lange tijd deel uit van het plan.

Het systeem maakt het mogelijk de consument om hun identiteit op afstand online te bewijzen.

“RealMe zal na verloop van tijd helpen om de online en mobiele diensten bieden wij onze klanten”, zegt TSB Bank managing director Kevin Murphy.

Murphy zei RealMe zal ook in staat stellen TSB Bank aan klanten waar ze misschien niet in staat om toegang te krijgen van de bank kantorennetwerk, die kleiner is dan die van de Australische eigendom rivalen te winnen.

De bank heeft in samenwerking met NZ Post op het project voor ongeveer een jaar, zei Murphy. De dienst is beschikbaar op iPhones eerste en Android-telefoons zijn tegen het einde van de maand.

Murphy zei dat er andere systemen, maar het hebben van een standaard vorm van online ID zou het eenvoudig voor iedereen te maken.

“Het opent mogelijkheden om klanten en mensen in het algemeen tot een vorm van ID die ze kunnen gebruiken in een verscheidenheid van situaties,” zei hij.

NZ Post hoofd van de diensten van reisagenten, Mandy Smith, zei RealMe kan het gemakkelijker maken voor klanten om zaken te doen en kan de deur openen naar de klantenservice.

“Het is ook een belangrijke nieuwe dienst voor de toekomst met veel strengere regels voor de wijze zoals landen, waaronder Nieuw-Zeeland verhuizing naar internationale namaak en het witwassen van geld tegen te gaan,” zei Smith.

Meer dan 43 centrale en lokale overheden al gebruikt RealMe.

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Smith zei dat meer private en publieke sector organisaties wordt verwacht dat zij de dienst vanaf volgend jaar te gebruiken in een scala van industrieën die zouden kunnen inclusief verzekeringen, functioneel leeftijdsontslag en kiezer inschrijving.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen