SurfControl RiskFilter E-mail E10 recensie

SurfControl is een gevestigde leverancier van software-gebaseerde web en e-mail filtering gereedschappen, en de RiskFilter E-mail is het bedrijf de eerste gooi naar een apparaat product. Het is een 1U rack-mount oplossing, gebaseerd op een industrie-standaard Pentium 4 server, het runnen van een pre-geconfigureerde, veiligheid gehard, Linux. Dit, op zijn beurt, gastheer is van de SurfControl e-mail antivirus, anti-spam en content filtering gereedschappen met een browser-gebaseerde GUI voor het management. De RiskFilter E-mail E10 kost £ 8.500 (ex. BTW) voor maximaal 500 gebruikers.

Om de RiskFilter je hebt om het toewijzen van een naam en het IP-adres met een lokale terminal installeren en activeren van de software licentie via de browser-gebaseerde GUI. Vervolgens moet u de RiskFilter software vertellen over uw mailserver (s). Hier de SurfControl apparaat fungeert als een bericht transfer agent, het onderscheppen van inkomende berichten voor één of meer domeinen of bepaald IP-adressen, het filteren van hen, en dan het doorgeven van die doorgeven aan de juiste mailservers. Deze routing kunnen via DNS of handmatig specificeren doelservers, afhankelijk van het betreffende nummer.

Uitgaande e-mail kan ook worden gefilterd op virussen en spam, en disclaimers toegevoegd indien nodig. De RiskFilter kan ook worden geconfigureerd als een veilige proxy voor POP3, IMAP en HTTP-client mail toegang. Zoals met vele mailserver security appliances, kan het worden gebruikt met elke SMTP-host.

De SurfControl GUI is vrij eenvoudig te beheersen en, met kant-geconfigureerde standaard beleid opgenomen, kan de RiskFilter toestel omhoog en het werken in slechts een paar minuten. McAfee-gebaseerde antivirus scanning is ingeschakeld voor alle gebruikers, spam trapping, evenzo is ingeschakeld out of the box. Beide faciliteiten kunnen worden afgestemd, indien nodig, en aangepaste filtering beleid opgezet om dingen te geven, zoals het niveau van spam detectie toe te passen en wat te doen met berichten gevangen door het virus en spamfilters.

Er zijn faciliteiten om ofwel vallen of in quarantaine verdachte e-mail en de headers en onderwerp lijnen aan te passen. Bijlagen kunnen ook worden ontdaan. Nuttig, kunnen gebruikers worden toegestaan ​​om hun spam rechtstreeks te beheren, ofwel te verwijderen of in quarantaine geplaatste berichten vrijgeven na een melding via een e-mail lijst met de nodige contacten.

Andere handige opties omvatten de gebruiker beheerde zwart / witte lijsten en controles op de grootte van het bericht en de volumes per aansluiting. Er zijn ook faciliteiten om te beschermen tegen Denial of Service (DoS) en directory-aanvallen, terwijl de activiteit te controleren is er een ingebouwde ‘dashboard’ wordt ondersteund door een uitgebreide set van de rapportage modules. Deze bieden een goede basis beknopte informatie, hoewel we meer informatie hadden gewild om precies de reden waarom sommige berichten waren geblokkeerd om te voorkomen dat valse positieven.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop