Onthuld: De opkomende technologie die CIO’s nodig hebben om greep te krijgen op voor 2020 te krijgen

Naast het houden van de lichten aan, moeten CIO’s om hun hoofd wikkelen rond een exploderende lijst van de opkomende tech – maar in plaats van te kijken naar innovaties van binnen naar buiten, zullen ze nodig hebben om hun gepieker beginnen met de klant vooraan in het midden.

Volgens analist Forrester, CIO’s die willen blijven relevant morgen moet niet alleen om hun vinger aan de pols van een duizelingwekkende reeks van innovaties te houden, maar ook om erachter te komen waar het beste om die technologie om de business te verbeteren toe te passen.

Een leidend principe dat analistenbureau Forrester adviseert CIO’s volgen is een klantgerichte benadering van deze beslissingen te nemen. Dit kan betekenen dat de oprichting van een gezelliger relatie met de business managers die verantwoordelijk zijn voor customer engagement zijn, en leren hoe ze hun kansen op het winnen en behouden van klanten te verbeteren.

Om nuttig te zijn, de CIO moet een stevige greep op niet alleen mobiel, big data, en innovaties in het datacenter, maar ook waar en hoe het internet van dingen, wearables, analytics en software-defined infrastructuur passen in de organisatie.

CIO’s te helpen met nieuwe technologieën en hun mogelijke toepassing in het bedrijfsleven, heeft Forrester ingekookt 15 technologieën in vier main “innovatie” categorieën: business solutions; geavanceerde technologieën waar de interactie met de klant gebeuren, kerntechnologieën dat de levering en aggregatie mogelijk te maken, en de stichting technologieën waarschijnlijk gebeuren in het centrum gegevens of cloud.

De analist top technologieën om te kijken in business analytics oplossingen omvatten van de klant; digitale ervaring levering tech, en technologieën die de klant rijden veranderingen in processen van een organisatie en product design beslissingen te laten. Als ze niet al moeten CIO’s een oogje houden op Internet of Things (IoT) ook, in het bijzonder producten die het mogelijk maken ivd te ronden bestaande bedrijfsprocessen zonder veel maatwerk.

CIO’s moeten ook oppassen voor interactie platform innovaties zoals low-power wide area connectiviteit in het veld, wearables en natuurlijke computer interfaces zoals spraak, gebaar, eye-tracking, haptische actuatoren en virtual reality googles, die allemaal het potentieel aan te raken en het toetsenbord interfaces te vullen.

Een van de top vier innovaties in digitale levering en aggregatie is real-time data sourcing en levering, die moet bijdragen aan het creëren inzicht, beveiliging en snelheid voor de organisatie. Dit betekent dat het bijhouden van een horloge op big data inkoop gereedschappen van Apache, data API’s, enzovoort. Ondertussen, CIO’s moeten een oogje houden op nieuwe digitale identity management, met inbegrip van biometrische technologie te houden die vandaag worden uitgerold door Apple, dat contactloze betalingen en verbeterde klantenservice ervaringen mogelijk maakt. De andere grote categorie voor CIO’s zich bewust zijn van wil tools die software ontwikkeling cycli te versnellen.

Onder foundation en infrastructuur innovaties, Forrester ziet CIO hoeven vooruitgang in silicium, die de ontwikkeling van nieuwe sensoren zullen rijden en bereken verbeteringen voor specifieke taken, zoals een betere mobiele apparaten, analytics, computer vision en neuromorfische computergebruik te monitoren.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

De CIO als business katalysator – De rol, het belang en de waarde; MKB bespreken huidige status en toekomstige plannen voor vaststelling van nieuwe technologieën; 5 lessen IT-managers kunnen leren van Obamacare uitrol fouten; De Metrics van IT: Management door meting

ANZ Bank shuffle tech executive dek

gids Een CIO om de toekomst van het werk; Onderzoek: CIO relaties en prioriteiten blijven in strijd; 3D printing: Tijd voor de CIO om een ​​business case op te bouwen?

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Lees verder