Met behulp van Netuitive’s zelflerende analytics

Ik was het lezen van een interessante use case voor Netuitive ‘s zelflerend analytics technologie. Het is altijd weer fascinerend om te leren hoe organisaties met behulp van technologie.

Zorgt voor messaging, e-mail en andere diensten aan miljoenen Telco eindgebruikers; oplopen aanzienlijke financiële sancties voor downtime, het gebruik van Netuitive, verminderd waarschuwingen van 600 per dag tot 60 bruikbare meldingen per week

Over de klant – Global fabrikant van innovatieve draadloze oplossingen voor de wereldwijde markt voor mobiele communicatie. Oplossingen omvatten e-mail, telefoon, sms, intranet en internet gebaseerde applicaties.

De klant team heeft meer onderzoek en vervolgens getest meerdere mogelijke oplossingen. Ze vestigden zich op op zelflerende performance management technologie Netuitive’s.

De klant zei: “Netuitive is de enige leverancier die de geavanceerde predictive analytics want het was voor wat we proberen te doen. Het vormt een aanvulling op onze APM oplossing heel goed en kan zeer nauwkeurig, geavanceerde waarschuwen voor dreigende applicatie performance problemen geven. “Na in productie gaan, Netuitive de software zelf meteen bewezen.

Voordat de uitvoering Netuitive met de APM software, werd het bedrijf ervaren 600 meldingen per dag uit een van de bedrijfskritische applicaties. Na de implementatie van Netuitive, de waarschuwingen gedaald tot 60 bruikbare meldingen per week. Een verbetering van de nauwkeurigheid van 99% voor de prestaties waarschuwingen.

De belangrijkste weg te nemen punten zijn dat vele gedistribueerde workloads, ongeacht of ze worden uitgevoerd op fysieke of virtuele server, of dat ze lokaal of ergens loopt in de wolken, zijn te complex geworden voor beheerders te beheren in real time. In dit geval is het toevoegen zelflerende analytische technologie om de mix verminderde valse meldingen met 99%.

Hoewel dit is een single use case, is het duidelijk dat een soort van analytische oplossing is zeer waarschijnlijk nodig zijn wanneer organisaties sterk inzetten verdeeld, workloads. Netuitive is een van de vele concurrenten dergelijke instrumenten bieden. Van alle deelnemers Ik heb de gelegenheid om te spreken had, lijkt Netuitive de enige te zijn die een zelflerend vermogen zijn. Dit moet het product makkelijker te gebruiken op de lange termijn te maken.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

grootste directe klanten van de klant zijn grote, multinationale Telco’s; Het bedrijf waardoor kritische diensten, zoals e-mail, messaging, en mobiele toepassingen voor miljoenen van de klant van de consumenten en zakelijke gebruikers; Als diensten naar beneden gaan, of zijn afgebroken voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd , service-overeenkomsten van het bedrijf vragen om enorme financiële sancties moeten worden betaald; team van het bedrijf is verantwoordelijk voor de uitvoering van de toepassing die de dienst links naar de klanten Telco bewaakt

Klant beseft dat het nodig is applicatie performance management software;. Na het selecteren van en het installeren van een product, administratief personeel bevonden zich “overspoeld met data” en vond dat het menselijkerwijs onmogelijk was om te interpreteren en te analyseren het allemaal.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld