Vertrouw op de CEO met onze digitale strategie? No way, zeggen bedrijf execs

Meer dan 90 procent van de bedrijfsleiders van mening dat digitale technologie serieus hun bedrijf zal verstoren het komende jaar maar terwijl ze zowel een bedreiging als een kans kunnen zien, hebben ze niet het gevoel uitgerust om te gaan.

Dat is volgens de analisten van Forrester, die vond dat slechts een derde van de bedrijven in hun onderzoek ervan overtuigd waren dat hun aanpak van het digitale aanval was de juiste is.

Misschien niet verrassend, de impact van de digitale gevarieerd tussen bedrijfstakken: kon degenen die werkzaam zijn in marketing, e-business / e-commerce en IT de grootste impact te zien. Ongeveer 63 procent in alle drie de gebieden gezegd dat de digitale technologie een grote impact op hun bedrijf zou hebben.

Toen hem werd gevraagd: ‘Denkt u dat uw bedrijf zal worden verstoord door de nieuwe technologieën in de komende 12 maanden? “, Meer dan een kwart van de managers die werkzaam zijn in de media, entertainment en telecommunicatie zei dat ze verwacht massale verstoring. Iets minder dan een kwart werkzaam in de sectoren vervoer en reizen zei hetzelfde.

Forrester zei dat terwijl de digitale heeft “al roughshod gereden” over een aantal sectoren, zoals media en entertainment, zelfs in de minst digitaal verstoord sectoren, zoals de mijnbouw en de bouw, bijna tweederde van de managers geloven nog steeds dat de digitale verstoring een impact zal hebben hun industrie in de nabije toekomst.

Bedrijven maken zich ook zorgen dat ze niet het recht execs te stijgen naar deze uitdaging hebben: slechts 21 procent vond in staat om te zeggen dat hun CEO in staat was een duidelijke visie op te stellen voor digitale in hun bedrijf. Nogmaals, slechts 21 procent vond in staat om te zeggen dat hun organisatie had de juiste mensen om hun digitale strategie te bepalen. Slechts 19 procent vond dat ze de juiste technologie om hun digitale strategie uit te voeren en slechts 15 procent van mening dat zij het recht hadden mensen en vaardigheden.

Zoals Forrester ziet het, met het oog op de meeste van wat de digitale technologie te bieden heeft, moeten organisaties zich te gedragen op een andere manier en de enige manier die kan werken is als het personeel leert om de noodzakelijke veranderingen te rijden.

Martin Gill, lead Forrester op eBusiness en channel strategie, zei dat er twee cruciale gebieden die nodig is bedrijven aan te pakken

Bezien vanuit de kant van de leverancier dit is niet allemaal goed nieuws, zoals Gill opmerkt. Organisaties moeten begrijpen, zei hij, “dat hun klanten zien ze als slechts één leverancier in een ecosysteem van bedrijven wenden zij zich tot … dit drijft een andere benadering van het ontwerpen van producten en diensten in de digitaal genetwerkte wereld”.

Forrester ondervraagde meer dan 1200 mensen over de hele wereld voor haar verslag, “De toekomst van Business is Digital”.

verder lezen

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

De CIO als business katalysator – De rol, het belang en de waarde; MKB bespreken huidige status en toekomstige plannen voor vaststelling van nieuwe technologieën; 5 lessen IT-managers kunnen leren van Obamacare uitrol fouten; De Metrics van IT: Management door meting

Digitale bedrijven moeten digitale customer experience en digitale operational excellence beheersen. “Het is makkelijk om te denken van de digitale als uw website en apps – en absoluut dat is een deel van het,” zei Gill. “Maar om de voordelen van een digitale business oogsten, moet je nadenken over twee kanten van de vergelijking – zowel hoe u uw klanten te verbeteren en hoe u uw operationele efficiëntie en flexibiliteit te verbeteren met behulp van digitale technologie; Digitale bedrijven gedijen binnen dynamische ecosystemen. waarde. in veel opzichten was dit de kern van het betoog van Gill’s die een belangrijke eigenschap van een succesvolle digitale business was haar vermogen om zich te positioneren binnen een ecosysteem van haar eigen makelij. succesvolle organisaties in deze markt, Gill stelde, zou zijn degenen die ” erkennen dat zij niet alles zelf kunnen doen, zodat zij [moet] richten op dynamische ecosystemen van partners om hun interne mogelijkheden ‘uit te breiden.

IBM is het besteden, maar is het voldoende om de cloud te kopen; VMware reuzensprong AWS met Windows cloud desktop lancering; SaaS zet de GMO in de stoel van de bestuurder; Google:? De meeste krachtige digitale platform … voor nu

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle