Verschillende onder $ 300 Intel ‘Bay Trail’ Windows 8.1-apparaten om dit najaar komen: Rapport

Microsoft en zijn OEM-partners zijn bezig met een langzame onthulling van een aantal van de nieuwe Windows 8.1 tablets die komen naar dit vakantieseizoen op de markt.

Voor maanden heeft Microsoft execs beloofd zou er een nieuwe oogst van kleinere scherm, goedkopere Windows tablets en apparaten aankomen dit najaar, vele met touch screens zijn.

Op 12 september, Windows SuperSite redacteur Paul Thurrott versneld dingen op en deed een bijna-all-at-once onthullen van een aantal deels aangekondigd en nog onaangekondigde Windows 8.1-apparaten gepland voor dit najaar. Thurrott’s post vermeldt niet hoe of waar de details. Toen ik vroeg, vertelde hij me dat de informatie afkomstig was van “bronnen dicht bij Microsoft.”

Thurrott geplaatst op zijn site specs en schermafbeeldingen van een aantal Windows 8.1 tablets – met inbegrip van nog-onaangekondigde toestellen van Nokia (de “Sirius” ARM-gebaseerde Windows RT tablet – een foto van die, met dank aan Thurrott, is ingebed in dit bericht hierboven); Lenovo en Dell. Hij postte ook specs en een aantal nog-niet-publiek prijsstelling en batterij-levensduur details over enkele van de apparaten die Microsoft’s partners op de IFA en Intel Developer Forum toonde (IDF) geeft deze week.

Als Thurrott de informatie juist is, hier is wat er gaat komen dit najaar / vakantieseizoen

Acer: Bijgewerkte versie van 8-inch ‘Bay Trail “W3-810. Batterij: 8 uur. Prijs: $ 349; ASUS: 10,1-inch “Bay Trail” Transformer Book Trio T100TA. Batterij: 12 uur. Prijs: $ 329. (Dit is een aanvulling op de;. Duurdere 13,3-inch Transformer Book), Dell, 8-inch ‘Bay Trail “Venue. Batterij: 10+ uur. Prijs: $ 299; Dell: 10,8-inch codenaam “Midland” running “BayTrail.” levensduur van de batterij: 9 uur (vervangbaar). Prijs: $ 399; Lenovo: 8-inch ‘Bay Trail “miix 8. Batterij: 8 uur. Prijs: $ 249; Lenovo: 10,1-inch “Bay Trail” miix 2. Batterij: 8 uur. Prijs: $ 449, Nokia, 10,1-inch Qualcomm (ARM) codenaam. “Sirius; Battery:.. Tot 10 uur Prijs: $ 499; Toshiba: 8-inch ‘Bay Trail” Encore batterij: 6-7 uur Prijs:.. $ 329

Hij omvatte ook specs op de twee nieuwe Microsoft Surfaces, de; Haswell-gebaseerde Surface Pro 2, en de, Tegra-gebaseerde Surface 2, die weerspiegelen wat uitgelekt van de afgelopen week. Thurrott voegde eraan toe dat het, komende Surface Mini zal ook ARM-gebaseerde, (Qualcomm Snapdragon), zoals sommigen van ons hadden verwacht, en zal een eigh-inch scherm hebben.

Microsoft is niet te verwachten dat de Surface mini onthullen tijdens zijn; 23 september lancering van de Surface 2 en Surface 2 Pro. Het is onduidelijk of Nokia is nog steeds van plan om de Sirius tablet onthullen op of rond 26 september, zoals onlangs werd gekletst. (Echter, woord is, met dank aan gerenommeerde mobiele apparaat leaker @evleaks, dat Nokia gaat naar de Lumia 1520 phablet kondigen, codenaam;. ‘Bandit’ op 26 september, waarschijnlijk in New York)

Een herinnering – want niemand mag dit veronderstellen is duidelijk voor alle / de meeste PC / tablet kopers – de Intel-gebaseerde Haswell- en Bay Trail-apparaten kunnen bestaande Win32 apps draaien, naast Metro-Style / Windows Store degenen. De ARM (Qualcomm / NVIDIA) gebaseerde apparaten zal zeer weinig niet-Metro-stijl apps (voornamelijk Microsoft Office en enkele Windows-hulpprogramma’s) te ondersteunen. Haswell is de meer krachtige, de vierde generatie Intel Core-processor; Bay Trail is de laatste van de minder krachtige, maar op langere batterij-levensduur Atom-processor, Intel’s familie.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset