Singapore heeft mindset veranderen voor slimme natie succes

Het inzetten van de meest innovatieve technologieën alleen zal niet zorgen voor Singapore kan slagen in zijn slimme natie ambitie, omdat dit een bevolking die bereid is om verandering te omarmen in de manier waarop hij samenwerkt met zijn regering zal vereisen.

Sinds de lancering van zijn slimme natie initiatief in 2014, heeft de regering van Singapore is de uitrol van diverse pilots en programma’s op te zetten de ondersteunende infrastructuur en systemen. Deze gecentreerd rond de belangrijkste doelstellingen, onder andere, veiliger en groener stedelijk wonen mogelijk te maken, bieden meer vervoersmogelijkheden, betere gezondheidszorg te bevorderen, en leveren meer responsieve openbare diensten en betrokkenheid van burgers. Diverse initiatieven waren gericht op een reeks technologieën, waaronder data-analyse, Internet of Things (IoT) en cloud computing.

Microsoft eerder deze week aangekondigd dat het bezig was met de Singaporese overheid om het gebruik van machine learning en chatbots onderzoeken om meer interactieve online burger services te leveren. Het doel was hier om te profiteren intelligence software tools waarmee digitale vertegenwoordigers dat het menselijk gedrag simuleren te creëren, waardoor interacties die meer gebruiksvriendelijk en vertrouwd waren.

Gevraagd of machine learning en kunstmatige intelligentie zou de weg vrijmaken voor de volgende generatie van slimme natie implementaties in de stadstaat, Microsoft’s Singapore directeur Jessica Tan erkend deze trend, maar zei dat het land nodig zou hebben op een bredere aandacht te nemen om het te verzekeren succes van de slimme natie ambitie. Tan, die ook een Singapore parlementslid, sprak op de website aan de zijlijn van de World Cities Summit gehouden deze week.

Net als elke zakelijke omgeving, kunnen allemaal de juiste technologie toolsets worden ingezet, maar de organisatie zou nodig hebben om de manier waarop mensen werkte voor deze effectief te zijn te veranderen, merkte ze.

Ze wees naar Microsoft’s New World of Work-initiatief, waarbij de verkoper opnieuw ontworpen zijn Singapore werkruimte, zodat medewerkers niet meer hadden bureaus of kantoren toegewezen en werden aangemoedigd om waar zij vonden het meest productief werken. Het bedrijf heeft veel moeite om haar personeel voor te bereiden op de verandering en zorgen dat ze bereid waren in staat zich aan te passen.

Wijzend op de focus van de Singaporese overheid op talentontwikkeling en training, zei ze dat de lokale bevolking zou de juiste vaardigheden nodig hebben en klaar zijn om de idealen van een slimme natie te omarmen. ‘Je gaat niet erg’ smart ‘te zijn als je gewoon wilt blijven doen dingen op dezelfde manier, “aldus Tan. “De [mentaliteit veranderen en bereidheid] om dingen te doen anders moet gebeuren om voor iedereen om te profiteren van een slimme natie.

Voorts geeft terwijl het makkelijker zou zijn om tech bedrijven zoals Microsoft aanpassingsvermogen vanwege de aard van hun sector, deze kunnen blijken moeilijker voor individuen en andere bedrijven.

populatie land kan niet worden verwacht om te innoveren en te denken buiten de doos als de overheid niet het goede voorbeeld.

Om ervoor te zorgen deze vakken binnen de lokale bevolking niet achter in Singapore de reis steeds een slimme volk verlaten, ze zei dat het van cruciaal belang om te zorgen dat alle burgers online diensten en technologie wordt uitgerold werden ontworpen inclusive te zijn zou zijn.

Vincent Lim, Asia-Pacific Japan general manager van Hewlett Packard Enterprise voor de publieke sector, ook gewezen op de noodzaak van belang of een smart city-implementaties kon uiteindelijk op een witte olifanten.

In plaats van te ambitieus te zijn en neemt een “big bang” -aanpak, drong hij er bij regeringen om eerst identificeren en prioriteren van problemen die moest dringend worden opgelost.

Ze moeten beginnen met kleine projecten, maar zorgen dat deze werden gebouwd op een platform dat gemakkelijk kan schalen als ze meer implementaties en diensten met toegevoegde, aldus Lim.

Op de World Cities Summit, had HPE de beschikbaarheid van zijn Toekomstige Stad toonhoogte in de regio Azië-Pacific, waaronder Japan, die gedetailleerd hoe de producten van de leverancier kunnen worden ingezet om slimme stad uitrol ondersteunen aangekondigd. Deze omvatten ivd-technologieën, alsmede de HPE Citizen Insights Dashboard, aangeprezen om regeringen te bewaken en te evalueren burger nodig heeft door middel van social media analytics.

Toen hem werd gevraagd, Lim weigerde details te geven over de vraag of HPE was betrokken bij een van de slimme natie initiatieven van Singapore, daarbij verwijzend naar de vertrouwelijkheid.

Dus wat valkuilen moeten landen rekening te houden met hun slimme stad implementaties? Tan herhaalde de noodzaak om een ​​niveau van comfort te druppelen wanneer er veranderingen werden uitgerold.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

De manager van Microsoft merkt op dat dat veel bedrijven had ook de manier waarop ze bediend en interactie met anderen als technologische verbeteringen traditionele processen en workflows, zoals de manier waarop contracten werden opgericht en diensten werden aangeschaft in een cloud computing-omgeving vervangen veranderen. “Het is niet langer een eenvoudige buy-sell relatie … bedrijven na te denken over hoe ze hun activiteiten te herstructureren, processen, en zo verder, om deze veranderingen te ondersteunen,” zei ze.

Op dezelfde manier, voegde ze eraan toe, zou de modernisering van de business modellen, werkprocessen evenals nieuwe mogelijkheden en sets vaardigheden met het oog nodig voor burgers en organisaties om deel te nemen aan een slimme natie.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’