Pocket PC 2002-hardware recensie

Maar hoewel er meer keuzes te komen, kunnen zijn, één ding weet je zeker dat opvalt is dat deze nieuwe producten zijn meer vergelijkbare dan ze anders zijn, met inbegrip van hun hogere prijs-tags (die dichter bij £ 400 dan £ 300 te starten). Dit komt deels doordat Microsoft strengere hardware-eisen heeft opgelegd (alle apparaten moet een ARM-gebaseerde processor en flash-ROM te gebruiken, bijvoorbeeld), en deels omdat de fabrikanten werden gedwongen om alle functies die Compaq H3600-serie iPAQ’s zo populair maakte leveren . Maar met zo’n vergelijkbare hardware specs, zal het makkelijker voor u om software van derden toe te voegen aan een nieuwe Pocket PC. Vroeger gebruikers gekregen met verschillende softwareversies voor verschillende apparaten.

Alleen HP was in staat om een ​​uiteindelijke productie-eenheid te leveren in de tijd voor ons om een ​​volledige recensie te schrijven. Maar we kregen een vroege blik op de andere nieuwe modellen en zal onze eerste indrukken hier te leveren. In de komende weken zullen we alle recensies van de nieuwe Pocket PC handhelds leveren.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop