? Optus kondigt EPL mobiel, breedband data streaming plannen

Optus heeft aangekondigd het 2016/17 seizoen van het Engels Premier League (EPL) zal beschikbaar zijn voor nieuwe en bestaande klanten op postpaid mobiel, mobiele breedband, en thuis breedband bundels zijn voor een extra AU $ 15 per maand.

EPL streaming zal ook opgenomen worden zonder extra kosten voor in aanmerking komende plannen ter waarde van AU $ 85 per maand en hoger.

Optus voegde eraan toe dat de klanten de toegang tot 24/7 voetbal kanaal uit een in aanmerking komende plan van de streaming-dienst tellen mee voor hun mobiele, mobiele breedband, of thuis breedband gegevens uitkering niet zien.

Daarnaast zal de streaming dienst worden aangeboden op de satelliet voor Optus klanten die in gebieden wonen waar Optus in staat is om een ​​breedbanddienst of waarvan thuis breedband dienst biedt geen ondersteuning voor high-definition video content te bieden. Dit zou de klanten terug te zetten een extra AU $ 20 per maand, met een AU $ 250 eenmalige installatie kosten als ze kiezen voor een EPL in aanmerking plan.

De service, echter, zal niet beschikbaar zijn voor pre-paid mobiele, thuis draadloos breedband, en andere plannen ouder geselecteerd postpaid mobiele en mobiele breedband, aldus het bedrijf.

Klanten zullen in staat zijn om pre-order hun EPL abonnement online van 15 mei.

In maart, Optus aangekondigd dat het zal worden het uitzenden van de EPL via zijn Optus TV-platform op de Fetch set-top box, maar ook door middel van apps, een website, een satelliet-dienst voor meer remote viewers, en een sub-licentie met de Special Broadcasting service (SBS).

De beschikbaarheid van de EPL via Optus komt na de telco reus moederbedrijf Singtel de rechten in november bevestigd aan de komende drie seizoenen in Singapore uitgezonden voor de derde keer op rij.

Optus ook aangekondigd op maandag dat het zal worden met een ongelimiteerde data aan nieuwe en recontracting Optus klanten als onderdeel van een nieuwe reeks van thuis breedband bundels.

Klanten aangesloten op de NBN of Optus kabel- of ADSL 2+ netwerken kunnen kiezen uit drie bundels: My Basics voor AU $ 60 per maand, die onbeperkt standaard lokale bellen naar vaste lijnen omvat; My Entertainment voor AU $ 90 per maand, die onbeperkt standaard lokale aanbiedingen , nationaal en mobiel bellen, en ja TV door Fetch met een Connect Pack en My Entertainment Plus voor AU $ 120 per maand met onbeperkt standaard lokaal, nationaal, mobiel, en internationale gesprekken naar bepaalde landen, met ja TV door Fetch met Entertainment Pack.

Ondertussen kunnen de klanten op de Optus DSL-netwerk kiezen tussen één van de Optus Reach bundels: Reach Basics voor AU $ 90 per maand met onbeperkt standaard lokaal, nationaal en mobiel bellen, of Reach Entertainment Plus met een onbeperkt aantal standaard lokaal, nationaal, mobiel en internationale gesprekken naar geselecteerde landen, met ja TV door Fetch met de Entertainment Pack.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice