Kracht van de Galaxy Note 3 S Pen gaat verder dan Air Command

Mijn; haat-liefdeverhouding met de aantekening 3 blijft. Na, het ontdekken van plezier in de Galerij app, ik dook in wat maakt de Note 3 unieke, S Pen functionaliteit.

De S Pen en de integratie van het op de Note 3 is wat het apparaat los van alle andere grote display smartphones. Het maakt echt de aantekening 3 het enige apparaat-pen nodig om serieus te overwegen.

De meeste mensen associëren de S Pen met vijf grote functies vinden via de Air Command pop-up die verschijnt.

Ik voorheen onder Actie Memo, Scrapbooker, Screen Write, S Finder, en Pen Venster in mijn; Galaxy Note 3 beoordeling, maar er is nog veel meer dat de S Pen is handig voor als goed.

Ik liet kenmerken van de S Pen in de video hierboven, maar je zult waarschijnlijk vinden nog meer in de Nota 3. Zoals ik in mijn recente artikel over de Note 3 schreef, ontdekken van nieuwe dingen dagelijks op het apparaat is de reden waarom ik het houden van in mijn collectie.

Hier zijn meer dingen die je kunt doen met de S Pen

Ik bestelde net een nieuwe S View Flip Cover van T-Mobile gisteren en begrijpen is er enige S Pen functionaliteit in verband met deze zaak en het zichtbare venster op de voorkant van de behuizing. Als u genieten van het leren van nieuwe dingen met het apparaat en de shotgun benadering van apps en diensten zijn niet lastig dan de Galaxy Note 3 is een apparaat om te overwegen.

verder lezen

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Easy Clip: Easy Clip laat u vast te leggen, clip, delen van je scherm en deze delen via een aantal diensten. Dit is een van de S Pen functies moest ik erachter te komen door te zoeken omdat er niets opduikt-up of wordt u gevraagd om deze actie uit te voeren;. Neem je S Pen, houdt u de knop aan de zijkant, en dan trekken rond een object op het scherm. Een kleine gestippelde lijn zal u volgen en start “clip” zal op de “top” van uw actieve scherm met een aantal opties voor de clip en een rij van iconen aan de onderkant te bewerken om vervolgens een dienst aan die clip delen verschijnen.

Handschrift als tekstinvoer: Ik persoonlijk als het gebruik van de standaard Samsung toetsenbord met het vegen vermogen en de aanwezigheid van een speciaal nummer rij. U kunt echter ook voor kiezen om de S Pen te gebruiken met handschrift als de tekstinvoermethode. U deze optie in de instellingen in te schakelen en vervolgens in de juiste tekstinvoer gebieden zo klein pen icoon verschijnt;. Nadat u dat en openstelling van de tekstinvoergebied heb je de optie voor handschriftherkenning om tekst conversie of directe vangst van uw handschrift. Het handschrift naar tekst is vrij geweldig en het krijgt mijn slordig schrijven corrigeren de meeste van de tijd, Air View:. U kunt een optie waarmee je S Pen om te laten zien veel verschillende dingen door de muisaanwijzer op een item op het scherm in te schakelen. Opties zijn onder andere het zien van informatie, het bekijken van de voortgang, previewen snelkiesnummers en afbeeldingen in Galerij folders, lijst scrollen, en nog veel meer. Zorg ervoor om te duiken in de instellingen en ontdek wat je kunt doen met de S Pen; S. Let op: S Note is Samsung’s vlaggenschip notitie-app op de Note 3 en terwijl er zijn veel verschillende soorten informatie die u kunt opnemen, zoals voice memo’s , afbeeldingen, video, en nog veel meer, zijn er ook een paar waar de S Pen is uiterst nuttig. Makkelijk Chart (weergegeven in mijn video) kunt u professioneel uitziende tafels en bar, lijn en cirkeldiagrammen met gemak;. Het is vrij verbazingwekkend om gewoon bars slepen naar het niveau dat u nodig hebt in een grafiek en ik kan gevonden worden het creëren van meer van deze alleen omdat het zo leuk. Illustraties en Idee Schetsen laten brengen vormen, illustraties, en koele afbeeldingen en gebruik dan de S Pen te manipuleren en ze te veranderen naar uw wens.

Galaxy Note 3: Frustrerend, overweldigend, maar is dat een deel van zijn aantrekkingskracht, Samsung Galaxy Note 3 beoordeling: ‘s Werelds meest capabele Android-smartphone wordt nog beter; Vijf redenen de Samsung Galaxy Note 3 is de beste smartphone voor de weg krijgers, Galaxy Note 3 , Gear, noot 10.1 2014 Edition en HP Chromebook (MobileTechRoundup show # 307); Samsung Galaxy Note 3 biedt veel plezier om te gaan met zakelijke functies

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië