? HP Enterprise: De grote vragen vooruit

HP CEO Meg Whitman

Hewlett-Packard leidinggevenden zijn waarin staat wat HP Enterprise zal vormen na de splitsing van de PC en printer-eenheid, maar de verkoper kon moeite zich te onderscheiden van de verpakking staan.

Op dinsdag, CEO Meg Whitman gaf een keynote op HP Discover powwow in Las Vegas. De afhaalmaaltijd is dat HP zal zich richten op de cloud, software, veiligheid en mobiliteit – met de diensten die dienen als lijm tussen hen. In een interview Bloomberg, Whitman zei dat er meer fusies en overnames in de onderneming tech sector.

En op woensdag, CTO Martin Fink geschetst HP’s visie voor composable infrastructuur, die zal worden gebouwd voor specifieke workloads en applicaties. Om te gaan met dit composable thema, zal HP een API netwerk dat partners zoals Docker, Puppet Labs en VMware zal integreren creëren.

Hier is de vangst aan de HP Enterprise thema’s uit Whitman en Fink: Die aandachtsgebieden en composable thema’s zijn niet al te origineel.

Sterker nog, ik ingehaald met enterprise leiderschap van Dell in eind april. Dell CTO Paul Perez sprak over de composable thema infrastructuur. Hij zei

Dell Chief Commercial Officer Marius Haas, een HP aluin, is de uitgaven zijn tijd werken met klanten over hybride implementaties en proberen op meer HP klanten die zich zorgen maken over de splitsing van het bedrijf over te nemen.

Wat betreft de aandachtsgebieden voor HP Enterprise, kunt u HP strippen uit die gebieden en ze te vervangen door EMC, Cisco en IBM. Wat enterprise verkoper spreekt niet tot cloud, software, veiligheid en mobiliteit?

HP heeft een vroege OpenStack voorstander geweest, maar dat bandwagon is behoorlijk vol al.

Met andere woorden, zal HP bedrijfseenheid zich moeten definiëren een beetje voorbij een nieuw logo. En hoe eerder die strategie wordt uitgerold, hoe beter. Immers, Dell, Lenovo, Cisco en IBM zijn allemaal op zoek naar HP aandeel pocheren.

Met die vragen in het achterhoofd, Jefferies analist James Kisner schetste een aantal onopgeloste kwesties voor HP nadat het bedrijf splitst. Voor ons doel, zullen we ons richten op de bedrijfseenheid en gooien in een kwestie van onze eigen (zal HP Enterprise worden verworven?). Deze vragen zullen waarschijnlijk dichter bij HP’s splitsen in november te worden beantwoord.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Hewlett-Packard Nieuws

HP’s Q2: Winst op doel, inkomsten mis, biedt split-update; Deze 12 bedrijven zijn goed voor $ 200 miljard in de software-uitgaven: Maar wat klanten vinden van hen, HP vernieuwt pc’s:? Is het echt jaar van de desktop, HP:? We ‘re niet verlaten van de public cloud, Hewlett-Packard enterprise ogen groei in geconvergeerde infrastructuur

De cloud-strategie. HP vertelde The New York Times dat het bedrijf was niet in de publieke cloud markt, omdat zij niet willen concurreren met klanten. Eerlijk genoeg, maar HP ontkende het. HP gaat over de OpenStack-aangedreven hybride cloud, maar moet het grote plan te verduidelijken als rivaal IBM heeft. : HP: We zijn niet het verlaten van de publieke cloud; Server innovatie.. HP heeft fatsoenlijke server winsten opgeleverd en heeft een manier om te spelen in de witte doos markt, alsmede het datacenter gevonden. Hoe HP vecht Lenovo en Dell in een commodity server markt zal interessant in de tijd? : HP lanceert hyperscale Cloudline servers, streeft naar een witte doos markt; Services strategie. HP’s service unit is kreupel voor een tijdje en het is onduidelijk of het bedrijf zijn voet kan komen te midden van de prijsstelling druk, cloud en automatisering. Services daalde de omzet met 16 procent in de meest recente kwartaal HP’s;. HP-as-a-service. HP’s software-eenheid is de overgang naar abonnementen, maar dat gaat om inkomsten te druk in de tweede helft van 2015. HP heeft software om uit te voeren als het gaat om de markt te ontgroeien. In het tweede kwartaal, software omzet daalde met 7 procent ten opzichte van een jaar geleden;. Fusies en overnames. HP Enterprise zal een kleinere, meer gefocuste onderneming. Maar dat de werkelijkheid betekent alleen dat het zal makkelijker om te fuseren zijn. Wanneer u de mogelijke kostenbesparingen en de mogelijkheid om een ​​complete stack bieden overwegen, kan een HP en EMC combinatie zinvol. Whitman al heeft erkend tektonische verschuivingen worden aansporen bedrijf tech combinaties. HP en EMC (HPMC) moet opnieuw worden onderzocht na de splitsing.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren