De telewerken nummers toe te voegen voor Jaquillard Minns

Zuid-Australische gecharterde accountantskantoor Jaquillard Minns is begonnen met het uitrollen van MyNetFone-branded Cisco telefoons om het bedrijf in staat te stellen een virtuele telefooncentrale, waardoor het aan de maatschappelijke zetel te verbinden met de back-end services in Manilla op de Filippijnen en in Melbourne te zetten .

Het bedrijf heeft 65 medewerkers in het algemeen, meestal gebaseerd in Adelaide. Het bedrijf heeft ook een aantal mensen in een kantoor in Melbourne en 18 stafleden, gevestigd in Manilla die teruggaat voor de Adelaide hoofdkantoor en verwerken van ondersteuning.

Voorafgaand aan het uitrollen van MyNetFone, het bedrijf in contact komt met de Manila kantoor via Skype te houden, maar IT-manager Immanuel Canda zei dat was niet de beste.

We waren voor het gebruik van Skype, maar soms Skype werkt niet goed, “zei hij.” Met nu de telefoons, de geluidskwaliteit is zeer duidelijk.

Het zal fantastisch zijn [te] hebben een telefoonsysteem, waar u kunt direct dial-in nummers van medewerkers en bellen naar klanten zonder terugbetalingen te maken, “zei hij.” Met de Virtual PBX-systeem, zal het makkelijker maken die situaties om te gaan.

Het bedrijf had gekeken naar een aantal opties voor verschillende enterprise-grade oplossingen van de wil van Cisco, Avaya en Mytel, maar uiteindelijk afgerekend op de Virtual PBX.

We besloten dat Virtual PBX is de weg te gaan, omdat het ons zal redden van een enorme investeringen voor hardware gebaseerde PBX-systemen en het is zeer eenvoudig in te stellen, “zei hij.” We hebben net de telefoons van MyNetFone en we ingezet hen in Manilla, en het is zo goed. Het verbindt direct naar ons netwerk, zolang je verbonden bent met het internet.

Het helpt ook in de verhuur van een aantal stafleden telewerken vanuit huis.

“Omdat we bieden flexibiliteit voor een aantal van onze medewerkers waar ze kunnen werken vanuit huis. In plaats van het opzetten van een VPN, om hen kantoor telefoon systemen, maar we bieden hen een Cisco MyNetFone telefoon en ze verbinden gewoon in,” zei hij.

Momenteel is slechts een paar stafmedewerkers – waaronder twee die onlangs hebben gehad kinderen – zijn toegang tot telewerken, maar het was een trage start van telewerken te krijgen, zei Canda.

“Het hangt af van hun rol en hun functie. Het is duidelijk dat voor sommige functies, moet je in het kantoor meer effectief te zijn, maar we hebben die flexibiliteit [nu],” zei hij.

Eerder hebben we gebruikt om directe gesprekken naar hun mobiele telefoons, maar nu hebben we de flexibiliteit hun een-office uitgegeven telefoon om toe te wijzen, zodat ze verbinding kunnen maken in via onze telefooncentrale. Degenen die werken vanuit huis, hebben we geregeld voor hun werk taak om zuiver te zijn dingen die ze kunnen doen, terwijl ze werken vanuit huis.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Voor medewerkers die niet het nemen van telewerken, ze krijgen op afstand toegang tot het netwerk van het bedrijf na hun persoonlijke laptops krijgen de all-clear door de IT-afdeling van het bedrijf.

Het is duidelijk dat, als ze dat willen opzetten, ze brengen hun laptops of computers in het kantoor en de IT-officier zal herzien en ervoor zorgen dat ze anti-virus software is geĆÆnstalleerd, en het is schoon en goed ‘, zei Canda. “We plaatsen een hoge mate van vertrouwen mee.

Maar Canda zei dat hij het proces van verbetering van deze wijze van toegang tot personeel.

We hebben projecten om dat proces te verbeteren; Ik ben niet echt een grote fan van het op het moment, maar in de tussentijd, dat is hoe we het doen.

Het bedrijf heeft een speciale Telstra Multi-Protocol Label Switching (MPLS) service van de Adelaide kantoor Manila, maar Canda zei dat een minimum ADSL2 + verbinding zou goed zijn voor telewerken – voor het grootste deel.

Ik heb zelfs geprobeerd een 3G-verbinding. Soms is het OK, [maar] als je het opstellen van je rekeningen, het genereren van financiƫle verslagen, of werken aan Excel spreadsheets, heb je een snellere verbinding nodig.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen