Tomorrow Starts Today – 2014 Cisco CIO Summit

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Een van de belangrijkste manieren dat Cisco blijft innoveren is met zijn toewijding aan het peer-to-peer delen en samenwerken. Voor grote ideeën aan te slaan, moet er een goed bereikbare en betrouwbare netwerk van mensen die samen kunnen komen om de gebieden van de computer die het meest nu zaak te bespreken, en zal in de nabije toekomst van belang zijn. Voor bedrijven in elke sector, CIO’s zijn in de voorhoede van deze, en zijn daarom de personen die toegang moeten hebben tot de beste informatie van de industrie leiders zoals Cisco hebben.

Het is met dit in het achterhoofd dat de CIO Summit Cisco werd ontwikkeld. Eenmaal per jaar, CIO’s uit alle sectoren van de industrie in te halen op de nieuwste IT-ontwikkelingen die zal ongetwijfeld invloed hebben op hun gebied van de onderneming. Op de 2013 top, de bovenliggende thema was ‘Redefining wat er mogelijk is: Orchestrating Future Productivity’. Het brede scala van keynotes, presentaties en breakout-sessies hadden een voortdurende thema – het internet van alles. De druk om het los te verbinden is al lang ontwikkeld, maar het is pas in de afgelopen paar jaar dat de realiteit van deze toekomstige connectiviteit oneindig veel tastbaarder is geworden, en zelfs direct toegepast op verschillende manieren over de hele wereld.

Nu is de 2014 top nadert snel, dit keer plaats in Arizona uit de 7e naar de 9e oktober. Het internet van alles en aanverwante connectiviteit besprokene vorig jaar hebben in diverse branches ontwikkeld. Als gevolg daarvan zal de focus van dit jaar de informatie-uitwisseling op te bouwen op de vorige top, en hebben betrekking op gebieden die rechtstreeks het gevolg zijn van een IT-wereld waar connectiviteit is het naderen van een geheel nieuwe schaal. Het thema dit jaar van ‘Tomorrow Starts Today’ is zeer geschikt.

Ten eerste, de uitdagingen van de toegenomen ontwikkeling van cloud-platform pleiten voor een geheel nieuw niveau van beveiliging om te gaan met de vaak decentrale karakter van het bedrijfsleven. Verwacht aanzienlijke porties tijd besteed aan de veiligheid van deze, met een aantal oplossingen geïntroduceerd. Een ander gebied van Cisco zal zich richten op zal zijn de nodige maatregelen te nemen om voor te bereiden op de enorme toestroom van de gegevens die zullen voortvloeien uit het internet van implementatie Everything’s. De ontwikkeling van de Fast IT is wel de toekomst van IT, die zeer past bij tagline de 2014 top’s.

Naast de primaire gebieden van de discussie van dit jaar, de CIO Summit Cisco belooft een ideale omgeving van de interactie tussen de Chief Information Officers van allerlei industrieën. Toegegeven, bepaalde sferen van onderneming kan niet rechtstreeks aansluiten op anderen, maar ze delen de onderliggende IT-eisen waaraan een top als deze is ideaal om tegemoet te komen aan.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport