Red Hat breidt India operaties met twee onderzoekscentra

Het realiseren van een enorme expansie kansen in de regio Azië-Pacific, de open source software-gigant uit North Carolina besloten om meer middelen te investeren in India. Terug in 2011, Red Hat kocht een in Californië gebaseerde cloud computing bedrijf genaamd Gluster in een poging de versterking van hun cloud computing portfolio. Gluster de ontwikkeling van arm was gebaseerd uit Bangalore en is nu omgedoopt tot Engineering Center of Excellence van Red Hat. overname Gluster had veel te maken met de cloud storage-oplossingen die ze hadden. Het centrum Bangalore is ook bekend als Red Hat Storage.

In dezelfde aankondiging van het bedrijf zei dat ze zullen uitbreiden van hun Center of Excellence in Pune. De nieuwe faciliteit zal Pune 50.000 sq ft groot zijn en, voor Red Hat, de grootste technische faciliteit buiten de Verenigde Staten. In het persbericht, het bedrijf zei dat de twee centra zal zich richten op open-source adoptie in India. De engineering teams zullen bestaan ​​uit lokaal talent dat open-source adoptie zal duwen. De teams zullen werken aan het vinden van oplossingen en het opleiden van onderzoekers en onderwijsinstellingen over de voordelen van open-source software.

Red Hat hoopt dat met hun sterke aanwezigheid in India ze in staat om een ​​cruciale rol spelen bij het bedenken van de normen zullen zijn.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen