Kleine schoeisel retailer dringt China via Nu exporteren

In het najaar van 2011, schreef ik over Nu exporteren, een e-commerce en services bedrijf gericht op het helpen kleine bedrijven verkopen hun goederen en diensten aan de Chinese consument. Nu exporteren in wezen fungeert als de internationale handel vertegenwoordiger van een kleine onderneming, de behandeling van de zendingen en import functies, en het opzetten van een aanwezigheid op e-commerce op Tmall.com, een site van gigantische Alibaba.

Toen Export Nu werd gelanceerd, de oprichter Frank Lavin vertelde me dat participting MKB een $ 3000 start-up fee, die betrekking heeft het krijgen van een pallet van de producten in China en de lijst voor maximaal 12 maanden zal betalen. Ze betalen ook een 10 procent transactiekosten voor alle producten verkocht.

Onlangs sprak ik met een kleine “bewuste” schoeisel bedrijf uit New Orleans, Feelgoodz, dat is het testen van de dienst. De vier-jarige startup verkoopt voornamelijk groothandel in markten en winkels die natuurlijke voedingsmiddelen en producten dragen (de grootste klant is Whole Foods). Maar de oprichter Kyle Berner probeert een echte focus op het verhogen van zijn online business te zetten, en dat is waar China komt. ‘De marges voor ons zijn veel gezonder, “zei Berner.

Feelgoodz heeft gewerkt met Export nu voor de afgelopen paar maanden, en is van plan om de nadruk te leggen op het opbouwen van haar Chinese bedrijf in de loop van 2013. Hier zijn drie dingen die andere ondernemers weg kan uit ervaring Berner nemen

1. Verwacht de aanloop naar de tijd te nemen: Feelgoodz echt niet veel verkoop te zien tijdens het eerste kwartaal van de relatie, maar ongeveer 10. Maar dat is meer dan niets.

2. Houd nauwlettend in de gaten over de voortgang: Hoewel Feelgoodz niet echt veel te doen om zaken in te stellen, wordt het regelmatig spreken met Export Nu in om tabs op de voortgang te houden en analyseren van de waarde van zijn investering.

3. Neem de tijd om te begrijpen kopen trends: In het geval van Feelgoodz, een focus op natuurlijke producten overeenkomt met een groeiende belangstelling van de Chinese consumenten voor milieu bewuste producten, zei Berner.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen