Het temmen van de Printer Beast

Een recent artikel in de New York Times gevangen eye Doc’s en een beetje van zijn lachspieren. Geschreven door Sam Grobart, wordt het artikel met de titel “Dump De printer aan de Madness Escape.” Daarin Grobart betreurt de kosten van het drukken en geeft suggesties over hoe iemand zou kunnen krijgen door zonder af te drukken of op zijn minst het afdrukken minder. Hij begint het artikel met de regel “First, doden we alle printers.

Ondanks de humoristische (en enigszins onrealistisch toon) van het artikel, Grobart geeft wel een paar goede tips die gelden voor ons allemaal zijn.

Een optie om te bezuinigen op het afdrukken is om PDF-bestanden te gebruiken, iets Doc is aan te bevelen voor een tijdje. PDF’s zijn een goede facsimile van het afgedrukte document en dienen als een groot digitaal archief.

En wat te denken van het gebruik van digitale handtekeningen? Grobart suggereert diensten zoals Hallo Fax als een andere manier om te bezuinigen op papier output.

Maar als je hebt om af te drukken, moet u de meeste pagina’s uit uw inkt cartridges te krijgen en, als Grobart suggereert, overweeg dan de aanschaf van derden vervangingen inkt (doe dit niet aanraden tenzij je bereid bent om met een bent occasionele inkt explosie van een goedkope cartridge.)

Al met al, het is een grappig lezen.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro